Krabičková dieta představuje ideální řešení pro každého, kdo chce jíst zdravě, udržet se ve formě nebo zhubnout bez zbytečného stresu a ztráty času s nákupy a vařením. U nás najdete chuť, kvalitu a pohodlí v jednom balíčku, respektive krabičce, a s doručením až k vašim dveřím. 

Programy krabičkové diety

LOWCARB KRABIČKOVÁ DIETA PRO ZDRAVÉ HUBNUTÍ

Low carb krabičková dieta je založená na omezení sacharidů a zvýšení příjmu bílkovin a zdravých tuků. Bohatá na kvalitní suroviny, bez cukru, lepku, polotovarů a umělých sladidel. Jen zdravé tuky, bio maso, zelenina a minimální množství sacharidů.

Cena od 430 Kč/den

BEZLAKTÓZOVÁ PALEO KRABIČKOVÁ DIETA

Bezlaktózová paleo krabičková dieta vychází z principů paleolitické stravy a zahrnuje především maso, ryby, zeleninu, ovoce, ořechy a semena.
Přirozeně bez laktózy, lepku a polotovarů, obsahuje hodně bílkovin, zdravé tuky a maximální obsah mikroživin

Cena od 430 Kč/den

Aktuální jídelníček Lowcarb

*Jídelníčky jsou dostupné online min. 14 dní dopředu.

Jak vám krabičková dieta zpříjemní život 

Krabičková dieta je založena na konceptu pravého jídla. To znamená žádné prášky, koktejly nebo jiné náhražky – protože zkratky ve zdravém životním stylu nefungují. Proto jsou naše krabičky plné skutečných, čerstvých a přirozeně zpracovaných surovin, které zaručují nejen vynikající chuť, ale i maximální nutriční hodnotu.

Koncept založený na 3 jídlech denně bez nutnosti svačinek

Jedním z hlavních přínosů naší krabičkové diety je koncept založený na třech jídlech denně, který zasytí až na 5 hodin. Jen snídaně, oběd a večeře. Svačinky neděláme, protože mnoho vědeckých studií prokázalo zdravotní benefity v souvislosti se snížením frekvence jídel, konkrétně snížení počtu výkyvů hladiny cukru v krvi.  Metabolismus cukru totiž negativně souvisí s rozvojem nebo průběhem většiny civilizačních onemocnění od alergií, ekzémů, kožních problémů, cukrovky, vysokého tlaku, přes mnoho dalších až po rakovinu. Přečtete si více o tom, proč je 5 jídel denně mýtus a méně je více.

Úspora času a energie

Krabičková dieta vám ušetří hodiny strávené plánováním, nákupem a vařením. Všechny pokrmy jsou profesionálně připraveny a doručeny přímo k vašim dveřím, takže se můžete soustředit více na práci, rodinu a relaxaci.

Podpora komplexního zdraví

Díky optimálnímu poměru živin (méně sacharidů, minimum antinutrientů nebo alergenů) podporuje krabičková dieta také hormonální rovnováhu a posiluje imunitní systém. Jídla v našich krabičkách jsou sestavena tak, aby byla šetrná k imunitnímu systému a nedráždila zažívací trakt, a zároveň si zachovala svou skvělou chuť.

Pozitivní vliv na duševní pohodu

Správně vyvážená strava má obrovský vliv nejen na tělo, ale i na mysl. Bylo prokázáno, že konzistentní a nutričně bohatá strava (na mikroživiny jako jsou minerály, vitamíny, stopové prvky a enzymy)  dokáže dlouhodobě zlepšit náladu a celkovou psychickou pohodu.

Dlouhodobý a udržitelný efekt

Naše krabičková dieta je navržena s ohledem na dlouhodobou udržitelnost. To znamená, že pomáhá nejen v krátkodobém hubnutí, ale také podporuje dlouhodobé udržení ideální hmotnosti a může pozitivně ovlivnit řadu zdravotních stavů, jako jsou problémy s metabolismem sacharidů, obezita, diabetes a vysoký krevní tlak.

Proč krabičková dieta Nutric Bistro

Nejvyšší kvalita: Naše jídla jsou připravena z nejlepších surovin, bez přidaných cukrů, ochucených mléčných výrobků a s minimálním množstvím pečiva. Nepoužíváme žádné polotovary ani konzervanty. 

Vědecky podložené: Krabičkové programy jsou založeny na pevných vědeckých poznatcích a pečlivě sestaveny výživovými specialisty s ohledem na váš zdravotní stav, stanovené cíle a množství fyzické aktivity. 

Chutné a efektivní hubnutí: Naše diety podporují hubnutí bez pocitu hladu, s denními kalorickými příjmy 1700, 1900 nebo 2300 kcal. Využijte naši kalorickou kalkulačku pro výběr ideální varianty. 

Účinné a jednoduché stravování: Program je založený na co nejmenším počtu jídel denně (tzn. 3 jídla: snídaně + oběd + večeře), aby vytvářel časový prostor pro trávení a regeneraci organismu. Jídla jsou balena ve 100% recyklovatelných obalech, které neuvolňují škodlivé látky. 

Podpora nových stravovacích návyků: Naše diety usnadňují dodržování stravovacích doporučení a šetří čas při plánování, nákupu a vaření. Jednoduše si užijte chutné jídlo bez práce a starostí. 

Flexibilita pro reálný život: Dietní program je flexibilní a umožňuje odchylky kvůli cestování nebo společenským aktivitám. Není to přísná dieta, ale spíše životní styl, který podporuje dlouhodobé zdravé návyky. 

Skvělá chuť: I při zdravém stravování si můžete dopřát vynikající chuť. Naše jídla připravujeme tak, abyste si mohli užít plnohodnotnou chuť a vysokou kvalitu bez kompromisů. 

V naší nízkosacharidové krabičkové dietě i její bezlaktózové paleo variantě dáváme velký důraz na vysoký podíl bílkovin a zdravých tuků a omezení sacharidů. To v praxi znamená větší porce masa a zajímavé zeleninové přílohy, které vás zasytí a nevyřadí z provozu. 

Místo těstovin, rýže a brambor se můžete těšit na pečené dýňové, batátové a celerové hranolky, cuketové špagety, hráškové pyré, petrželové dukáty, květákovou rýži a mnoho dalších skvělých a pestrých příloh.

Krabičková dieta, která se vám přizpůsobí

  • 3 různé programy – Lowcarb, Bezlaktózové paleo, FIT.
  • 2 nebo 3 velká jídla denně (se snídaní nebo bez snídaně).
  • Jídla jsou vždy čerstvá a uvařená jen pár hodin před rozvozem.
  • 350+ receptů v každém programu, rotujících každých 4-6 týdnů.
  • Jídla rozvážíme na 1-7 dní v týdnu.
  • Kompletní výživové údaje na etiketě, nemusíte hledat nic na internetu.
  • Rozvoz po Praze 10 chladírenskými vozy ráno nebo večer 3x týdně, nebo osobní odběr každý den na 15 odběrných místech po celé Praze.
  • Flexibilní plánování rozvozu je snadné a pohodlné přes naši online samoobsluhu.
  • Akceptujeme všechny elektronické stravenky Up, Edenred, Sodexo (Pluxee), Benefity, Benefit+ a Mojestravenka.
  • Dostupné slevy a flexibilní platby – Při objednávce krabičkové diety si můžete zvolit delší časový úsek (až 8 týdnů), a díky tomu využít slevu až 8 %. Zároveň si můžete platbu rozložit do tří splátek (bez úroků a skrytých poplatků). Při objednávce si jednoduše zvolíte možnost platby na třetiny, budete přesměrováni na platební bránu a provedete první platbu. Další dvě splátky budou strženy automaticky v měsíčních intervalech.

Recenze zákazníků z Prahy 10

Tomáš Lukačko
Super pokrok vpřed! Každoročně si dávám krabičkový měsíc pro srovnání stravovacích návyků a NutricBistro jsem zkoušel již podruhé. Jídelníček se dle mého subjektivního pocitu od mé první objednávky dost posunul v rozmanitosti i chutnosti především příloh, ale i nabídky jídel samotných. Navíc jsem měl výborné zkušenosti s doručením na adresu, kurýři se bez jakéhokoliv zbytečného obtěžování řídili přesně instrukcemi v objednávce a doručování bylo bez sebemenších problémů. Samozřejmě kvalitě služeb i jídel odpovídá cena.
 
Jana Mihu
Výborná zkušenost, zhubla jsem, zlepšila se mi nálada, mám podstatně více energie. Připisuji to nejen kalorické restrikci, ale také kvalitě surovin. Původně jsem si objednala krabičky od jiného dodavatele, které byly mnohem levnější a jídlo bylo dobré, ale měla jsem po něm permanentní problémy s pálením žáhy. Proto jsem si začala hledat primárně podle kvality. S NutricBisto jsem udělala výbornou zkušenost. Za dva měsíce ani jeden problém se žaludkem.
Alice Černá
Palec nahoru ve všech směrech. Skvělé jídlo, čerstvé a úžasně pestré. Zkoušela jsem dva programy a naprostá spokojenost. Úspora času a dostatečné porce dle vybrané volby. Moc doporučuji:-)

Rozvoz krabičkové diety na Praze 10

Jídla vozíme 3x týdně vždy na 2-3 dny najednou. Den dopředu dostanete SMS s přesným časem doručení. Přečtěte si vše o rozvozu krabiček.

Vyberte si dny a časy rozvozů:

  • Po + St + Pá (7:00–10:30)
  • Ne + Út + Čt (17:00–22:00)

Odběrná místa Praha 10

Praha 10: Studio Beauty body, NC Eden, Vršovice

Adresa: U Slavie 1527, 11000 Praha

Google mapy, Seznam mapy

Otevírací doba:

Pondělí-Neděle: 9–21:00h

Krabičkovou dietu Nutric Bistro rozvážíme po celé Praze a Středočeském kraji